Duguláselhárítás Csősz

Duguláselhárítás Csősz


Duguláselhárítás Csősz


Duguláselhárítás kapcsán az alábbiakban tudunk segíteni Csősz és környékén:
Mosogató, padló összefolyó, WC, mosdó, fürdőkád, bidé, zuhanytálca, piszoár, valamint vezetékek, szakszerű duguláselhárításában.


Duguláselhárítás Csőszön profi, magas minőségű gépekkel. 

Dugulások a legtöbb háztartásban bekövetkeznek. A háztartási módszerekkel el nem hárítható komolyabb dugulásokat hatékonyan csak profi gépekkel és eszközökkel, valamint szakmai hozzáértéssel lehet hatékonyan megoldani. Magas teljesítményű spirálos duguláselhárító gépekkel és magas nyomású csatornamosó-WOMA berendezés segítségével hárítjuk el a dugulásokat.

Duguláselhárító gyors szolgálat - Csősz

A telefonhívástól számítva minden alkalommal a legrövidebb időn belül igyekszünk kiszállni a helyszínre és elvégezni a duguláselhárítást. A legtöbb esetben a kiszállási idő 1 órán belül megtörténik.

Ne halogassa a duguláselhárítást

Ha már bekövetkezett a dugulás, ne halogassa a dugulás elhárítását, mert ahogy telik az idő órák, napok alatt a probléma csak egyre nagyobb lesz és a legtöbb esetben költségesebb is.

Hogyan dolgozunk


Spirálos duguláselhárítás - Csősz

Speciálisan erre a célra kialakított profi spirálos eszközzel (csőgörénnyel) végezzük. A legtöbb esetben a 10, 16, és 22 mm átmérőjű duguláselhárító spirálokat alkalmazzuk a lefolyórendszerben lévő dugulások elhárítására.

Ezek a berendezések és spirálok edzett acélból, nagy szakipari használatra készültek. Nem összehasonlíthatóak a barkácsáruházakban vagy hobbi célra kapható eszközökkel.

Az általunk használt duguláselhárító gépek, pedig rendkívül nyomatékos és erős berendezések. A dugulások típusától függően több fajta fejet (láncos, pengés, kaparó, zsírvágó, tölcséres, flexibilis ) lehet a spirálok végére helyezni.

Womás csatornamosatás - Csősz

Magasnyomású duguláselhárítás (womázás). A WOMA márka az ipari nagynyomású tisztítás témakörében egy rendkívül neves márka. A womázásos módszer lényege, hogy nagyon magas nyomású (100-250 bár) vízzel teljes átmérőjében átmossa az eldugult csőszakasz. A womás csatornamosás akkor tud segíteni amikor a spirálos módszer csődöt mond. Ez a technológia főként a kültéri csővezeték rendszerek tisztításában alkalmazható.

Csatornakamerázás - Csősz

A csőkamerázásra, a beázások és periodikusan ismétlődő dugulások felderítésénél lehet szükség, amikor meg kell állapítani a csőszakasz állapotát. A csőkamera akár már 30 méter hosszú csőszakasz kamerázására is alkalmas.

Csatorna nyomvonal meghatározás - Csősz

Ez a szolgáltatás akkor nyújt nagy segítséget, ha Ön számára nem ismert a lakásban vagy az udvaron lefektetett csővezetékek pontos helye, fekvése. Ez a módszer alkalmas a falban és a talajban lévő csővezetékek feltárására is.


Milyen kérdések merülhetnek fel duguláselhárítás során, amire jó ha tudjuk a választ

- milyen fajta épületről van szó?
- kültéren vagy az ingatlanban van a dugulás?
- mi dugult el? (WC, mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó, stb.)
- az eldugult cső átmérője?
- mitől dugulhatott el a lefolyó vezeték?
- mióta áll fenn a dugulás?
- történt-e már próbálkozás a dugulás elhárítására? milyen eszközt, szert használtak?


Miért minket válasszon?

- Olcsó árak bontás nélkül
- Gyorsaság: duguláselhárítás néhány órán belül
- Szakképzett, tapasztalt munkaerővel dolgozunk
- Nincsenek rejtett költségek
- Hívására azonnal indulunk


Hívjon most!

+36 30 261 2818

Miben segíthetünk?

+36 30 261 2818 Hívás